Ombouw Eindhoven

NDS Nintendo DS DSi DSIXL 3DS R4 kaart ombouwen Eindhoven

NDS Nintendo DS DSi DSIXL 3DS ombouwen Eindhoven

www.ombouweindhoven.nl/shop webshop van ombouweindhoven.nl

Check onze webwinkel! Ombouweindhoven.nl/shop

Xbox 1 classic ombouwen Eindhoven

PS3 Reparatie

PS5 reparatie service Eindhoven


PS5 systeem valt uit - Grote reinigingsbeurt - 50 euro-


Valt uw PS5 zonder melding ineens compleet uit wanneer u aan het spelen bent of sluit het systeem af na een overhittings melding, dan kan de PS5 de warme lucht niet meer voldoende kwijt en dient het systeem volledig te worden schoongemaakt onder perslucht. Hiervoor moet de Playstation 5 tot de laatste schroef worden gedemonteerd. Alles wordt individueel gereinigd, de liquid thermal paste wordt gecontroleerd en aangevuld of vervangen en daarna wordt alles weer gemonteerd. De PS5 blijft hierna veel koeler en zal weer blijven werken.
De PS5 is helaas een enorme aantrekker van stof en deze kan niet meer weg. Het is een veel voorkomend probleem.

PS5 ombouweindhoven


PS5 Blue-Ray laser lens vervangen - 80 euro-


Wanneer de Playstation 5 moeite heeft met het lezen van uw spellen op disc, of deze helemaal niet meer kan lezen, dan is de Blue-Ray laser lens zeer waarschijnlijk defect. Deze wordt vervangen voor een nieuw exemplaar en dan is het probleem weer opgelost.

PS5 blueray laser ombouweindhoven


PS5 geheugen uitbreiden - 20 euro-


De PS5 wordt verkocht met een vrij klein SSD geheugen van 825GB. Dit staat snel vol en dan moeten er spellen verwijdert worden. U kunt dit SSD geheugen op de PS5 vergroten / uitbreiden. De ingreep is relatief aanvoudig en goedkoop. Echter dient er ook een geschikte SSD te worden gekocht van het type M2 SSD met heatsink. Deze verschillen in prijs. Een goede uitbreiding van 1TB (ong. 1000GB) kost ongeveer 105 euro, 2TB 185 euro en 4TB 395 euro. (Prijzen per 1-2024). U kunt ook zelf uw PS5 schijf aanschaffen en door ons laten installeren.
De Playstation 5 werkt niet met een harde schijf, zoals de PS4. In de volksmond wordt dit nog wel eens gezegd. De PS5 werkt dus met het veel snellere M2 SSD geheugen.

PS5 M2 SSD geheugen


Openingstijden

PSP
  • Voor het adres en afspraak mogelijkheden ga naar contact

PS5 reparatie Eindhoven

NES mini ombouwen Eindhoven

SNES mini ombouwen Eindhoven

PS4 Reparatie Eindhoven

Xbox One Reparatie Eindhoven